Dalen

som lovat kommer det lite bilder från dalen!

foto by: kulingvarning.nu 
ni får en gammal bild från a-bay med! även den från kulingvarning.nu! måste tacka kulingvarning för alla grymt snygga bilder! helt underbart de ni gör!!! går upp på stranden och fotar istället för att surf! de är något att sträva efter!! tack! 

// Gustav Häggström SWE - 7
 

Catch the wind - MacG Productions

ny video från MacG Productions! 
förra veckan hade vi två gryma dagar här i sverige, och själv klart var MacG på plats där det va som bäst and '' Catch the wind '' haha ;) 2 grymt fina dagar va det, första dagen va vi i läjet, tyvärr ingen film från mig den dagen eftersom jag stog och filmade mac när han kom på kvällen efter jobbet ;) 
med dag två drog vi till dalen. både jag och mac var ingentligen för trötta för att äns orka bära ner grejerna till vattnet efter den grymma dagen i läjet;) men när vi väll kom ut efter alla omständigheter så va det grymt rolit och vi fick lite gubbhöga vågor att leka med! 


// Gustav Häggström SWE - 7

Dalen

Photos coming soon!!! 

miss Pozo


MacG Production

tjena!!
nu äntligen har jag och mac fått igång vårat film projekt!! 
MacG Productions 
vi ska under hösten lägga upp edits på oss två. kommer bli riktigt kul! vi ska försöka ladda upp så många edits vi bara kan!! så vi får hoppas på en blåsig höst!!! nästa vecka ser fin ut kanske kommer en film snart om ni har tur! 
 
ska bli skit kul att göra detta med lill mac, som har blivit så sjukt grym nu på senaste tiden!! efter maui har han rockat! ser fram emot gryma dagar i bäde läjet och a-bay men också ställen som åsa!
vi ska göra vårt bästa // MacG Production 
 
kolla in vår youtube kanal där alla våra videos kommer att laddas upp!
>>>>> http://www.youtube.com/user/MacGProduction <<<<<
 
 

ingen vind.....